lørdag 23. januar 2010

Tilbake til Chennai

Etter to herlige dager i Chitambaram måtte vi stå opp kl 05 for å ta bussen tilbake til Chennai. Bussturen var noe av det bedre vi har opplevd på disse tildels ødelagte veiene. Jeg tror vi sovnet alle sammen på bussenturen som tok over 4 timer. I kveld skal desverre danskene forlate oss. De reiser nemlig hjem i kveld og vi får det dermed litt hektisk siden de skal besøke huset til Stephen og Rebecca og dessuten handle inn noen små ting. Sist jeg var på internett leste jeg på vg.no at det var terrortrussel mot indiske fly og spesielt mot Air India som vi skal fly med. Vi skal jo alle mellomlande i Mumbay og vi regner med at det blir mange og lange sikkerhetskontroller pga denne trusselen. Men vi regner med å komme trygt hjem. Herren som har ledet oss her nede skal nok få oss trygt hjem igjen.

Da bussen stoppet fikk vi et lite problem siden Ejnar glemte sitt videokamera med flere timers opptak på setet i bussen. Taxisjåføren som skulle ta oss videre kjørte som en gal for å ta igjen bussen og utrolig nok klarte vi å gjenkjennebussen i den sterke trafikken etter en halv time. Midt i veien hoppet så Ejnar inn i bussen med oss på slep. Han fant sitt kamera og kom seg så raskt over i vår bil igjen.

I kveld skal vi etter all sannsynlighet på stormøte med Graham. Det er en kampanje som er meget imponerende. Selve samlingene er bare en liten del av alt arbeidet menighetene her nede har gjort. Det kommer til å bli spennende å delta sammen med kanskje 100.000 andre i sang og tilbedelse. Vi gleder oss, så følg med på bloggen. Håper å kunne oppdatere litt oftere nå siden nettkafene er mer tilgjenglig, men vi har et stramt program og ikke noe nett på hotellene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar