torsdag 7. januar 2010

Reiserute og deltagere

Det blir lite søvn de første dagene. Vi har valgt et billig opplegg som krever at vi overnatter i London og bytter fly i Bombay. Siden vi lander midt på natten blir det lite søvn de første dagene.
Vi er fire personer som skal reise fra Norge, mens to dansker kommer til å møte oss i London å bli med oss på reisen. Vi er altså 6 personer totalt hvorav 3 har vært i India tidligere.

De første dagene kommer vi til å ha et lite opphold på barnehjemmet før vi starter på vår reise sydover i Tamil Nadu. Vi skal innom flere byer og ha både vekkelsesmøter og pastor seminarer. Følg med på bloggen, det kommer garantert til å skje mye spennende.

De som er med er:

Thor Ivar Grønli -vekkelsespredikant og inspirator, tar ofte ting på sparket, havner i de utroligste situasjoner, men redder seg ut av det meste med sin urokkelige optimisme og tro på miraklenes Gud. Spiser alt overalt, men gikk ned 7 kg på noen timer etter siste indiatur. Personlig eiendel: Norsk Studiebibel.

Erik Wold: - bloggforfatter, fotograf, multimedialeder, seminarholder og shoppingsjef. Med sekk full av objektiver og elektronisk utstyr er han motstander av mygg og utrygg mat.
Personlig eiendel: Fjällrävensekk

Ann Kristin Iversen: - Indiaelsker, kaffedrikker og koffertpakkeekspert. Liker å kle seg i indiske klær og blir et nytt og bedre menneske på tur. Personlig eiendel: Antibac flaske.

Harry Johannesen: - Trosser helse, alder og kone for å bli med oss på reisen. Spiller trekkspill er fra Notodden og er svigerfar til Thor Ivar. Personlig eiendel: Pass med visum signert dagen før.

Heidi Schaltz Larsen: - Lite reisevant helsesøster fra Danmark som jobber med barnearbeid i menigheten i Randers. Heidi må lære seg tålmodighet på denne turen, men hun kommer sikkert til å bli preget av å være sammen med nordmenn (og indere) i hele 10 dager.
Personlig eiendel: Bongotromme.

Ejnar Mikkelsen: -Stille og rolig danske som lenge har hatt lyst til å reise til India. Spiller trompet, har med 10 kg lego i en egen koffert og plystrer bedre enn Roger Witthaker.
Personlig eiendel: Trompet

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar