torsdag 14. januar 2010

Aluminiumsfolie i vifta

 
Noen ganger går ikke ting helt etter planen. Alt så perfekt ut mens vi kjørte inn til Gardemoen, men plutselig tikket det inn en melding på min telefon. En eller annen ønsker oss vel god reise, tenkte jeg idet jeg rakte telefonen til Ann Kristin i baksetet.
-Norwegian fly til London Gatwick er kansellert, lød stemmen bak.

Dermed brøt kaoset ut, vi ringte Norwegian som bekreftet at de alle fly var innstilt, vi ringte SAS som hadde avgang kl 20:15 og booket oss inn der. Dermed ble vi kvitt noen tusenlapper til. Men, men dette får vi finne en løsning på når vi kom hjem. Selvfølgelig hadde vi med oss nesten dobbelt så mye baggasje som SAS tillater, men vi pratet oss igjennom innsjekkingen og fikk også satt oss på venteliste til et overfylt fly kl 17:10. Dette flyet var forsinket og da de var i ferd med å ruse motorene for å starte oppsto det røykutvikling framme i kabinen. Dermed måtte de snu og få om bord en flyteknikker som raskt kunne konstatere at oven som varmer opp rundstykkene hadde fått aluminiumsfolie i vifta.

To av oss havnet foran den berømte veggen med service mens vi to andre havnet bak. Kaffetørste som vi var kunne vi bare beskue den fantastiske servicen til SAS for de som sitter foran skilleveggen dvs mer enn halve flyet. Da vi endelig fikk kaffe var det bare å spenne på seg "safety belt" og gå inn for landing.

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar