torsdag 21. januar 2010

En uoppdaget perle?

Assemblies of God menigheten i Chitambaram er på en måte en uoppdaget perle. Dette må være en av de flotteste menigheter jeg noen sinne har besøkt. Alt var rett og slett imponerende blandt disse brødrene og søstrene i denne store menigheten. Jeg har besøkt stedet en gang tidligere, men da var det svært liten tid vi hadde her. Dengang var det 24 timers kontinuerlig bønn i menigheten. De ba på skift. Denne gangen fikk vi vært med fra starten på møtet og lovsangen var mektig. Ungdommen var med og ledet sangen. Som i de fleste indiske menigheter var det flest kvinner også her. Det var et fargesprakende syn fra plattformen når alle kvinnene danset og sang. De hadde også syv cellegrupper som fungerte bra og på slutten av møtet kom flere fram for å bli frelst. Disse ble etterpå tatt hånd om av cellegruppelederne som gir undervisning og veiledning. Jeg må sy jeg føler meg både stolt og ydmyk av å ha talt i en slik flott forsamling.

Vi var altså mektig imponert over menigheten og spurte pastoren om han hadde mange utenlandske forkynnere. Jeg mener menigheten er jo en mønstermenighet og jeg regnet med at mange store forkynnere besøkte denne menigheten. Pastoren så ned og svarte ydmykt.
-Nei, det er bare dere fra skandinavia.

Samtidig med vårt møte i Chitambaram så har nå også kampanjen til Billy Grahams sønn startet i Chennai i nærheten av hotellet vi bodde på og som vi skal tilbake til på lørdag. I følge de rapporter vi har fått fra Stephens datter som var på møtet tordag kveld så var det 100.000 mennesker på det første møtet i denne kampanjen. Gud besøker rett og slett India med vekkelse og fornyelse for tiden.

1 kommentar:

  1. peter Hvidtved Larsen22. januar 2010 kl. 09:28

    Hej Erik og alle.
    Nu har jeg ligget syg i dagevis, men det var jo jer, som burde være syge- situationen taget i betragtning. Det lader til at være herlige møder ud over det sædvanlige - man bliver helt misundelig. Hvorfor var det ikke egentlig ikke mig, der skulle med? Jeg håber, I fortsat har det godt, til vi ses igen. Hils Heidi og sig, at hendes søn er kommet hjem.
    Ærbødigst Petrus hin Viise

    SvarSlett